A korosodó kertvárosi apa józanságának titka

Matt Damon Hollywood fura figurája. Szinte észrevétlen, szinte átlagos. Olyan csendesen, hivalkodó külsőségek között ért fel a csúcsra George Clooney, Brad Pitt árnyékában, hogy észre sem vettük, hogy egy különleges férfi formálódott ki előttünk, akire fel kell figyelni. Miért?  Mert jóképű,  nem véletlen, hogy a People magazin 2007 év legszexisebb férfijének kiáltotta ki érdemei között felsorolva megbízható apai, férji státuszát. Tehetséges, hiszen nemcsak a Bourne-rejtélyekben játszott üldözöttje hiteles, de Ben Affleck-kel közösen írt forgatókönyve is Oscar-díjat érdemelt. Vonzó, hiszen családja iránti elkötelezettsége példaértékű, amit feleségének épp a napokban bejelentett újabb terhessége is fémjelez. Hűséges, amit Ben Affleckkel kötött évtizedek óta tartó barátsága bizonyít. Felelősségteljes, hiszen az AIDS illetve a harmadik világban levő szegénység ellen harcoló jótékonysági szervezetek támogatója. Ami számunkra a legfontosabb. Elkötelezett apja nemcsak édesgyermekeinek, hanem mostohalányának is.

Életreszóló önbecsülést adott egy korosodó kertvárosi apának

Mondta a People Magazin díjáról, de saját bevallása szerint szerencsére a gyermekei nem engedik, hogy a realitásoktól elrugaszkodjon. Úgy gondolja, nagyon fontos, hogy legyenek olyan nagyszerű emberek akik segítenek bennünket, de ugyanilyen nagyszerű, ha valakinek gyermekei vannak, mert a gyermekek gyorsan megcáfolják a magunk nagyszerűségéről alkotott képet. Nyilatkozatai szerint hétköznapjait, napirendjét a gyermekek határozzák meg és meg is akadályozzák, hogy az egyedülállók életét meghatározó életmódba visszatérjen. Úgy gondolja, a velük töltött idő minden partinál fontosabb számára.

Nem csoda, hiszen jelenleg három gyermeket nevelnek argentín feleségével Luciana Bozannal, a hároméves Isabellát, a másfél éves Gia-t és felesége előző házasságából származó 11 éves mostohalányát.

Remélem a lányok figyelmesek lesznek, mint a mamájuk és folytatják az általam megkezdett humanitárius munkát.

Summázza  reményeit, vágyait lányai jövőjével kapcsolatban és bízik, hogy felesége bölcsessége átöröklődik a gyermekekbe, de bízik benne, hogy tőle a szociális érzékenységét és igazságosságot is örökölni fogják. Mi pedig reméljük pár év múlva arról is hallhatunk mostohalányától, hogy milyen mostohaapa is volt Matt Damon.

Scroll to top
Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.