Ashton Kutcher- Az idősebb bátyfigura

„Remélem, hogy az az erőfeszítés, amit Bruce, Demi és én teszek a kapcsolatunkért segít a nehéz időszakukat megélő elvált embereknek.” – Ashton Kutcher

Ashton Kutcher Demi Moore-ral és családjával
Ashton Kutcher Demi Moore-ral és családjával

Demi Moore, Ashton Kutcher és Bruce Willis, Emma Fleming vegyespáros talán a legtöbbet publikált mozaikcsalád, hiszen együttműködésüket, egységfrontjukat szinte minden családi eseményen demonstrálják, legyen az Rumer 21. születésnapja, érettségije vagy Bruce Willis esküvője.Ez a kollaboráció nap mint nap bizonyítja működőképességét dacára a három kamaszodó gyermeknek és a 15 év korkülönbségnek, ami Demi és Ashton között van… és talán követendő minta lehet mindannyiunknak. Irígyeljük, ugyanakkor kicsit berzenkedve is fogadjuk. Irígyeljük, mert számunka nemhogy közeli, de távoli perspektívaként sem jelenik meg ez az együttműködés. Berzenkedve fogadjuk, mert nem tudjuk elhinni, hogy ez nem a show és a hollywoodi gépezet része.

Talán megértjük ennek a harmóniának a titkait, ha a nyilatkozataikban megkeressük a releváns sorokat. (Reméljük valódi nyilatkozatok valódi kijelentései)

Ashton Kutcher mozaikcsaládja

Ashton mostohalányairól, a ma 21, 18, 16 éves lányokról. „Nincs ember akit jobban szeretnék, mint ezeket a lányokat és a mamájukat. Ha vérszerinti lányom lenne, őt sem szeretném jobban. Úgy érzem, mintha három lányom lenne és meglátjuk lesz-e még gyerekünk.”

Ashton Bruce-ról, aki Demi Moore gyermekeinek apjaCsapattagok vagyunk. Remélem az az erőfeszítés, amit Bruce, Demi és én teszünk a kapcsolatunkért segít a nehéz időszakukat megélő elvált embereknek.Ahhoz, hogy ez működjön, nagyon jó kapcsolatban kell, hogy legyek Bruce-szal. Ő nemcsak egy másik pasi, nem a versenytársam. Megvan a magunk barátsága, de nem mondom, hogy nem nehéz.

Ashton Kapcsolatáról, Demi Moore-ral, akivel 2003-ban találkozott, majd két évvel később feleségül vette, elismerve, hogy nem minden tökéletes. „Vannak flusztrációink, mint minden kapcsolatban. A mód a fontos, ahogy megbírkózunk ezekkel. Ha a mostohaapámnak és a mamámnak véleménykülönbsége volt, egy napig nem beszéltek egymással. Miért így csináljuk?.”

Ashton a kapcsolatuk fontosságáról. „Az életem alapvetően a kapcsolatunkra épül és mindent a családomért teszek

Rumer , a legnagyobb lány, véleménye a családi szimbiózisról.”Nagyon jól mulatunk együtt. Nagyon szerencsés vagyok. Nem furcsa, hogy a papám és Ashton jól kijönnek egymással. Nincs féltékenység vagy dráma. Ha morálisan nem elleneznénk, hogy készítsünk egy valóságshow-t, garantáloma mienk  legjobban eladható lenne.”

Rumer véleménye Ashtonról. „Jó fej. Inkább egy idősebb báty figura, de akár együtt is szórakozhatunk”

Idézetek: www.cbsnews.com  és Page Sixmagazine alapján.

Kép: http://www.popsugar.com/3252970 és http://www.flixster.com/news/2008/08/14/rumer-willis-its-not-weird-ashton-kutcher-and-bruce-wills-are-pals

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top