A világ egyik leginspirálóbb mostohaapja – Pierce Brosnan

Pierce Brosnan apasága, mostohaapasága és mozaikcsaládja sajátos lenyomata az ír származása és amerikai állampolgársága ellenére angolos eleganciát sugárzó színész múltjának és apaságról, családról vallott hitének.

Két családot alapítani és összetartani emberpróbáló feladat. Talán ez életem legnagyobb teljesítménye, ami mellett eltörpül minden egyes Bond-akció vagy táncos mozdulat.

Cassandra gyermekeivel- adoptált gyerekeivel Charlotte-val és Chrisopherrel és Cassandrától született fiával, Seannal.

Hányattatott, sokszor magányos gyermekkora meghatározta milyen apává vált. Édesapja elhagyta még csecsemőkorában. Édesanyja Londonba költözött, így nagyszülei, nagynénik, nagybácsik gondozták, amíg tizenegyévesen ismét anyjához kerülhetett. 14 éves koráig nem volt apai minta az életében, majd mostohaapja, akivel nagyon közel kerültek egymáshoz jelentette az apát élete további részében. „Más életet szerettem volna a gyerekeimnek. Azt akartam, hogy érezzék milyen családhoz tartozni és ismerjék a családi szeretet.

Cassandraval, első feleségével és mostohagyermekeivel

Amikor a huszas éveimben, 26 évvel ezelőtt, mostohapa, majd apa lettem annyi minden történt az életemben. Nem volt ekkora türelmem a gyerekeimhez és nem tudtam ennyit az érzelmekről, az emberi érzésekről.  A karrieremet építgettem, az egómat fényeztem„. Gondol 1990-ben rákban elhunyt első feleségétől született, 26 éves fiának és édesapjuk halála után adoptált mostohagyermekeinek gyermekéveire.

Az 1994-ben a Bond sorozattal vált világhírűvé. Nevelte három gyermekét és köszöntött rá ismét a szerelem.

MÁSODIK FELESÉGÉVEL ÉS KÉT FIUKKAL LAS VEGASBAN.

Úgy érzi megváltozott, hiszen ma már a gyermekei fontosabbak és ő maga is sokkal tapasztaltabb lett. „Nagy szívfájdalom, amikor nem vagyok a gyermekeimmel” Beszél nagy szeretettel második feleségétől született,  9 és 13 éves fiairól és apaságának intenzitásáról.”Ma már jelen akarok lenni és jó hallgató akarok lenni. A nevelésem sokkal érzelmesebbé vált. Olyan rövid ideig vannak az életünkben.” – nyilatkozta új filmjeinek bemutatója kapcsán pár napja. Napjainkban elfoglaltabb mint valaha. Három filmje kerül bemutatásra márciusban, áprilisban (Ghost writer, Remember me, The Greatest).  Reméljük hamarosan a Thomas Crown ügy forgatókönyve is méltó lesz, hogy filmmé váljon.

Család

  • apja Thomas Brosnan:  elhagyta első születésnapja előtt, 1986-ban találkozott vele először.
  • anyja May Carmichael: Londonba költözött, amikor 4 éves volt – 11 éves koráig nagyszülei és rokonai gondoskodtak róla
  • mostohalánya Charlotte Brosnan: Született 1972-ben; Cassandra Harris és Dermot Harris lánya; Brosnan adaptálta apja 1986-os halálakor. Édesanyja 1991-ben halt meg.
  • mostohafia  Christopher Brosnan: Született 1971-ben; Cassandra Harris és Dermot Harris lánya; Brosnan adaptálta apja 1986-os halálakor. Édesanyja 1991-ben halt meg.
  • fia Sean William Brosnan: Született Sep. 13, 1983; édesanyja, Cassandra Harris;
  • fia Dylan Thomas Brosnan: Született Jan. 13, 1997; édesanyja, Keely Shaye Smith Brosnan
  • fia Paris Beckett Brosnan: Született Feb. 27, 2001; édesanyja, Keely Shaye Smith Brosnan
  • mostohaapja William Carmichael

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top