Gisele Bündchen – A lelkes modell

Gisele Bündchen január 25-én, hat héttel a szülése után visszatért a munkába, hogy a brazil divatmárka, a Colicci kampányában részt vegyen. A brazil magazin, a Fantastico riportere szerint, aki Bostonban a fotózáson találkozott a kismamával, Gisele olyan ragyagóan néz ki és olyan jó formában van, ahogy mindig.  (People Magazin)

A gyönyörű fotómodell, Gisele Bündchen örömmel nyilatkozott Tom Bradytől született fiának, Benjaminnak december 8-i  kalandosra sikerült születéséről. Mivel az ifjú  nem tudta kivárni, hogy a kórházba érjenek, így Beacon Hillen levő lakásuk kádjában szülte meg.

Gisele Bündchen mostohafiával

Gisele nagyon  vágyhatott már az anyaságra, hiszen Vanity Fair -nek adott múlt évi, komoly vihart kavart nyilatkozata szerint, nagy szeretettel fogalkozik férjének előző kapcsolatából született 20 hónapos fiával. Bevallása szerint, amikor 2007 augusztusában előszőr hallottak John Edward Thomas Moynahan születéséről, sokkolta őket a hír, de úgy tűnik azóta sikerült felnőni a feladathoz.

„Értem, hogy van édesanyja, ezt tiszteletben tartom… Szeretném, ha nagyon jó kapcsolata lenne az édesanyjával, de én ugyanúgy érzek iránta az első pillanattól, mintha a saját gyermekem lenne.”

Bár az édesanyákban és különösen John édesanyjában tiltakozást váltott ki szeretetének kinyilatkoztatása, de reméljük a lelkesedése a két féltesvért nagyon közel fogja hozni egymáshoz és bebizonyosodik, hogy Gisele nagyszerű mosthohaanya.

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top